dissabte, 15 de maig del 2021

guanyeu per nosaltres, salveu-vos per vosaltres

UA HORTA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: POL ARENAS MORA (DELEGACIÓ DE FIGUERES)

ESTADI FELIU I CODINA: ACCÉS RESTRINGIT PER AL PÚBLIC LOCAL

JORNADA 6 PLAY OFF PERMANÈNCIA

DIUMENGE 16 DE MAIG

HORA: 12:30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @SantfeliuencFC, @uahorta, La Xarxa Televisions Locals i Beteve esports

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 21 GRAUS


Més que una final. El Santfeliuenc si vol seguir depenent de si mateix per continar a Tercera Divisió no li val cap resultat que no passi per sumar els tres punts. Les derrotes encadenades davant el Peralada i el Banyoles obliguen els d'Andrés González a aconseguir una victòria davant l'Horta, que mirarà que el que sembla un descens virtual no es converteixi en matemàtic, o gairebé matemàtic.


La intensitat més esclatant del drama. Això és el que sap que li espera al Santfeliuenc al Feliu i Codina en una final agònica, agitada i palpitant. Andrés González és conscient que per continuar a Tercera Divisió no val cap altre resultat que no sigui la victòria. Fins i tot un punt complicaria tant el futur que els blanc-i-blaus podrien passar a dependre del Sants i Figueres. Per tot plegat, el cos tècnic del Santfeliuenc ha preparat fins a l'últim detall un matx en què el Santfe s'ho juga tot en 90 minuts terribles. Jaume Duran pot tornar a la convocatòria mentre que Kevin Sánchez és dubte després de les molèsties aparegudes davant el Banyoles.


Màxima expectació i seguiment notable

L'afició del Santfeliuenc no podrà assistir al Feliu i Codina, tanmateix restarà més que informada ja que a part de Ràdio Sant Feliu, La Xarxa de Televisions Locals i Betevé han programat l'emissió del que pot ser el darrer partit de l'Horta com a equip de Tercera Divisió. Tant de bo els blanc-i-blaus regalin a l'afició una victòria tan necessària en la setmana que el president ha complert els primers 40 i ha estat pare.


UA Horta, a la recerca d'una quimera

Del play off d'ascens a Segona B a un descens a Primera Catalana que sembla cantat. L'Horta del projecte Víctor Valdés no només no ha pogut complir l'objectiu de tornar a ser un dels animadors de la lliga sinó que ja de bon principi es va veure abocat al fons de la classificació. Ni Valdés, ni Angoy ni ara l'andalús Javi Iglesias han pogut redreçar la deriva d'un equip que ha fet servir 45 futbolistes, abocat al descens i un club que el 2022 farà cent anys.


Font imatge: @uahorta

La imatge colpidora d'Álex Torres que cal revertir. El mai ens rendim ara més justificat si cal.