dissabte, 29 de maig del 2021

Tranquil·litat, responsabilitat, convenciment, solidaritat, il·lusió, esperança molta esperança

 UE SANTS .... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: XAVIER ALINS RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL DE L'ENERGIA

JORNADA 8 PLAY OFF DE PERMANÈNCIA

DIUMENGE 30 DE MAIG

HORA: 19 

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Sants 3 Ràdio, Canal Facebook y web Santfefc.com, @SantfeliuencFC, @UESantsoficial

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 21 GRAUS



90 minuts per a l'esperança o per al comiat. El Sants-Santfeliuenc del diumenge 30 de maig no admet el matís. O tot o res. És l'últim tren que passa per l'estació de la continuïtat a Tercera Divisió. L'afició està esperançada i confiada. Els professionals han de fer un pas endavant per viure dues setmanes amb totes les opcions. La derrota del Figueres a Vilatenim davant el Pobla de Mafumet (0-2) fa que una victòria del Santfeliuenc ens deixi fora del descens de manera provisional. Els figuerencs, això sí, tenen un partit pendent a Igualada.


O la possibilitat de lluitar per tot i fins al final o l'assumpció definitiva del descens. Andrés González sap que tot el llibre de ruta de la continuïtat a Tercera Divisió passa per sumar els tres punts. La derrota i fins i tot l'empat condemnen al descens. Per tot plegat, el quadre tècnic del Santfeliuenc ha preparat amb especial cura un partit que serà complicat i exigent per l'escenari i el rival. Els blanc-i-blaus no podran disposar del concurs del sancionat Mario.


Moltes opcions per seguir el partit però no des del camp

La directiva del Sants ha decidit no vendre entrades al Santfeliuenc per limitació d'aforament i només ha posat a disposició les 20 entrades de cortesia. No obstant, els seguidors del Santfeliuenc, que viuran una tarda intensa en emocions, podran seguir el partit tant a través de Ràdio Sant Feliu com el facebook del club i la pàgina web oficial, santfefc.com i també del Twitter.

La solitud dels jugadors a l'Energia estarà contestada pels cors emocionats que animaran l'equip des de la distància. És un moment únic per remar, remar i remar perquè l'únic prohibit és rendir-se.



UE Sants, a per una victòria definitiva

Els santsencs buscaran tornar al camí de la victòria després de la derrota a Valls. Tito Lossio ha conformat un bloc de jugadors joves amb el contrapunt d'algun veterà però que desenvolupen un futbol alegre, intens i desacomplexat. Una victòria dels locals els garantiria la continuïtat a Tercera Divisió. Una derrota, apretaria la classificació i caldria viure dues jornades dramàtiques.



El Sants buscarà una victòria gairebé definitiva
Font de la imatge: @UESantsoficial