dissabte, 23 de març del 2013

Un pas més cap a la glòria... amb patiment

SANTFELIUENC FC 1 (JOHNY, 12') - CF AMPOSTA 0
ÀRBITRE: JORDI JOSE BARRERA (DELEGACIÓ ANOIA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS
TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA SUAU, 16 GRAUS

Patiment i èxtasi. El Santfeliuenc dóna un pas més cap a la glòria després de superar un complicadíssim Amposta per 1 a 0. Una genialitat de Jonhy al minut 12 va ser suficient per fer esclatar Les Grases. La cara amarga: la lesió de Josele que va caure malamennt quan pugnava per una pilota a la balconada de l'àrea. Caldrà esperar el diagnòstic però la preocupació hi és. Debut triomfal de la penya Sentiment Immortal SFC 1905 que es va fer acompanyar dels Diables de la Salut. Una jornada molt especial.
Ambient magnífic a Les Grases. Festa del futbol santfeliuenc. Un gol matiner de Johny al minut 12 va fer esclatar l'afició. El genial interior dretà va guanyar l'esquena a la defensa del Montsià, va trencar el fora de joc i es va endinar dins l'àrea per superar amb una vaselina magistral la mitja sortida del veterà Diego.El Santfe esperonat per l'afició va intentar posar encara més terra de per mig i una centrada de Tena es va passejar per la línia de gol amb rematada forçada de Josele que va estar a punt de fer carambola. L'Amposta, però, no va venir a Sant Feliu de passeig i els seus futbolistes van demostrar qualitat. Al minut 40 una jugada individual de Dani Fatsini va posar l'ai al cor però una acció providencial de Santi amb les cames va avortar el risc. Al descans, 1 a 0 i expectació a Les Grases.
Després de la represa l'Amposta va avançar línies. El migcampista Gustavo va agafar les regnes del joc ofensiu visitant i la defensa santfeliuenca, la millor defensa de Primera Catalana, va haver de suar de valent per no concedir ni el més petit forat. El Santfeliuenc ho va intentar en accions ràpides de transició defensa atac que van néixer a les botes de Tena i que tenien continuïtat en Johny, Gabri i Éric Pacheco per les bandes. Una acció de rebot entre el porter ampostí i Josele va estar a punt de significar el segon gol. Tanmateix al minut 75 va arribar la jugada desafortunada. En una pilota dividida a l'exterior de l'àrea Josele va saltar per atrapar-la amb tan mala fortuna que es va desestabilitzar en el salt i va caure en mala posició. Josele s'havia fet mal i va demanar la substitució amb gestos de dolor a l'espatlla. La sortida de Quiles va servir per oxigenar la línia ofensiva i coquetejar amb la sentència. Els ampostins, però, van llançar-se a l'atac i van posar els nervis a flor de pell. El xiulet final desfermava l'eufòria. El Santfeliuenc havia fet el set de set. Un pas més al cel.

Santfeliuenc FC: Santi, Aleix Álvarez (Fabri, 88'), Alberto, Pere, Gerard Rovira, Joserra, Tena (Arcos, 82'), Maldonado (Gabri, 71'), Josele (Quiles, 76'), Jairo (Éric Pacheco, 58') i Jonhy.
CF Amposta: Diego, Joan, Jony (Joab, 71'), Ferran, José Ramón, Isaac (David, 57'), Dani Fatsini (Cristian, 68'), Albert Arnau (Uliaque, 84'), Becerra, Gustavo i Dani Bel.

Gol:
1 - 0, Johny, 12'.
Àrbitre: Jose Barrera, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targetes grogues els santfeliuencs Aleix Álvarez, Josele i Alberto; i als visitants Jony i Gustavoa

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc de les meravelles arriba a 56 esplendorosos punts. Potser ja sí el millor Santfe de la història.
- Un golàs del genial Johny va portar l'alegria a una afició magnífica i compromesa. Això va de debò.
- La nota amarga i discordant. La lesió a l'espatlla de Josele. Creuem els dits perquè quedi només en un cop fort.
- L'Amposta va demostrar que és un dels rivals més qualificats a domicili. De la mà del seu jugador més creatiu, Gustavo, va donar molts maldecaps a l'extraordinària línia defensiva santfeliuenca.

El Viladecans ensopega contra el Valls
La notícia de la jornada s'ha produït al Municipal de Viladecans on el tercer classificat no ha pogut passat de l'empat a 2 contra el Valls. En un partit accidentat que ha estat aturat més de vint minuts per una topada entre el porter del Valls, Carlos Escrichs, i el davanter viladecanenc, Dani Trigo, els veïns del Baix Llobregat es deixen dos punts importants. L'Ascó no ha tingut problemes per vèncer un Reddis danyat per les baixes. El Martinenc segueix lluitant per mirar de connectar amb les posicions d'ascens i avui ha capgirat el marcador contra el Vilanova i ha acabat guanyant 2 a 1. L'Igualada gairebé perd totes les opcions en no passar de l'empat a 0 contra un Tàrrega a la baixa. Segueix, doncs, la màxima emoció en una jornada marcada per l'ambient espectacular que es va viure a Les Grases. 

Classificació sis primers
FC Ascó, 57 punts
Santfeliuenc FC, 56 punts
UD Viladecans, 53 punts
FC Martinenc, 47 punts
CF Igualada, 44 punts (un partit menys)
CF Amposta, 39 punts

3 comentaris:

jesus m. ha dit...

Fijaros en el once titular, no hay ningun jugador mayor de 30 años. Que merito!!

Un saludo y viska el Sanfe!!

Diablo Blanquiazul ha dit...

Ya sólo quedan nueve finales!!! A pesar de las dificultades por las obras del campo gran ambiente y la peña Sentiment Immortal SFC 1905 dejándose la voz para animar al equipo.

Felicidades a los jugadores por el gran esfuerzo que han realizdo hoy contra un gran equipo.

Y mucho ánimo a Josele, un verdadero artista del fútbol catalán.

Te esperamos y necesitamos Josele,

FORÇA SANTFE

Anònim ha dit...

Santfe