dijous, 6 de juny del 2013

Coneguem el nostre rival: CD Masnou (3)

Ángel Gómez, un entrenador professional que compagina la seva feina al RCD Espanyol amb la banqueta del CD Masnou... i amb passat santfeliuenc 
La vida esportiva de l'entrenador del CD Masnou ha passat per diferents i variades etapes amb una breu estada fins i tot al Santfeliuenc l'any 1993. De fet Ángel Gómez va jugar a l'equip juvenil en temps d'Iñaki Pérez en categoria Preferent. Després com a jugador va triomfar amb l'Europa i el Cornellà, on precisament va coincidir amb Andrés González quan l'equip verd va disputar la primera promoció d'ascens a Segona B l'any 1999. Quan va deixar les banquetes va venir una llarga etapa al futbol base de l'Europa abans de marxar a l'Equador on va ser entrenador del segon equip del Barcelona de Guayaquil i després de l'Indepediente de Quito. Un cop acabada l'etapa equatoriana, Gómez es va comprometre amb l'Espanyol, on actualment exerceix tasques d'scouting que compagina des del passat estiu amb les de primer entrenador del CD Masnou. Un molt bon currículum, doncs, per a un entrenador que ha demostrat en el seu primer any a terres del Maresme que és capaç de treure un gran rendiment a una plantilla nova de trinca.

Masnou ja prepara l'eliminatòria d'anada
La directiva del CD Masnou ja ha posat en marxa la maquinària per al partit d'anada. L'entrada gratuïta per a tot el públic local. La directiva maresmenca confia en omplir el camp en un partit de tanta transcendència. Els seguidors del Santfeliuenc ens haurem de gratar una mica la butxaca ja que l'entrada general costarà 10€ i  hi haura un descompte per a senyores i jubiltats, 8€. Per una vegada val la pena fer un esforç i tant de bo siguem molts els santfeliuencs que viatgen a Masnou per veure el partit més important en la més que centenària història blanc-i-blava.
Font del cartell: clubdeportiumasnou.blogspot.com

***Font de la imatge d'Ángel Gómez: tuneldevestuarios.com