divendres, 14 de juny del 2013

Santfeliuenc-Masnou, el partit de la dècada, del segle, del mil·leni i de la nit dels temps

SANTFELIUENC FC - CD MASNOU
ÀRBITRE: JOSEP BARCELÓ PRATS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ENTRADA GRATUÏTA
DATA: DISSABTE 15 DE JUNY
HORA: 19
TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 26 GRAUS


El partit més important en la història del Santfeliuenc Futbol Club i potser en la història de l'esport santfeliuenc. Els blanc-i-blaus són a 90 minuts d'assolir per primera vegada en 108 anys de vida l'ascens a Tercera Divisió i per això hauran de fer bona la victòria aconseguida a Masnou (1 a 2). El valor doble dels gols aconseguits fora de casa ha de ser un element de pes per assolir un èxit que serà celebradíssim a Sant Feliu. Ja es preparen diversos actes si aquesta fita tan volguda i cobejada es fa realitat.

Convenciment sí, confiança cap ni una
Andrés González i el seu cos tècnic han treballat amb la premissa de fer bo un resultat que en qualsevol cas no deixa l'eliminatòria tancada ni de bon tros i més tenint en compte el poder ofensiu maresmenc que podrà comptar amb els reforços a la davantera de David Baulí i Marc Gallart un cop complerta la sanció. A la plantilla banc-i-blava hi ha una il·lusió desbordant per aconseguir un salt de categoria que situaria el nostre equip entre els 30 millors equips de Catalunya i, per primera vegada, disputaria una competició regida per la Federació Espanyola de Futbol. La clau descansarà a mantenir la fermesa defensiva habitual i mantenir el domini de la pilota al centre del camp. Per a la finalíssima de dissabte Éric Pacheco no podrà ser-hi ja que a Masnou va veure la cinquena groga. 

Suport total de la ciutat
La ciutat de Sant Feliu no té cap excusa per no ser a Les Grases: entrada gratuïta, sol i calor i per damunt de tot el somni compartit de jugar per primera vegada a Tercera Divisió, una categoria que projectaria la imatge del club i la ciutat com mai hauríem pensat fa poc quan aquest equip jugava a Primera Regional. Demanem a tota la ciutat que vingui al camp amb moltes ganes de passar-s'ho bé, d'animar el Santfe i amb banderes o qualsevol motiu blanc-i-blau. L'Ajuntament ha instal·lat una graderia supletòria al lateral del carrer Mataró.

Cercavila de Sentiment Immortal
La penya més activa del Santfeliuenc FC ha convocat l'afició a les 17 hores a la Plaça de la Vila per iniciar una cercavila que acabará a Les Grases. Un recorregut pels carrers de Sant Feliu per portar el color blanc-i-blau de la il·lusió i per convidar els veïns i veïnes a venir a Les Grases amb ganes de passar una tarda històrica.

Ràdio Sant Feliu des de les 18:30 hores
L'emissora municipal segueix bolcada amb el Santfeliuenc. Des de les 18:30 hores Joaquín Rivas i els seus col·laboradors us portaran tota l'emoció del que estigui passant a Les Grases. Podeu escoltar la ràdio municipal al 105.3FM o per Internet aquí en una de les modalitats de connexió.Tambe la Xarxa Ràdio farà un seguiment especial del partit juntament a la resta de compromisos importants de la jornada: Hospitalet-Caudal i Olot-Mairena.

El CD Masnou amb ganes de remuntada
L'equip que entrena Ángel Gómez no dóna per perduda l'eliminatòria i arribarà a Sant Feliu amb ganes de remuntar o si més no d'intentar-ho. Els maresmencs fora del seu estadi han guanyat 6 partits, n'han empatat 5 i n'han perdut 6 i han fet 29 gols, el que dóna una mitjana de 1,7 gols per partit. Per a dissabte tornen a la convocatòria els homes gol David Baulí (16) i Marc Gallart (7) que juntament amb Marcelo (18) i l'extrem Carlos Vidal són les principals referècies en atac d'un equip que està obligat a fer dos gols si vol tenir cap opció de passar l'eliminatòria. El migcampista Maxime serà una absència notable ja que va veure a l'anada la cinquena targeta groga.

Tan a prop tan lluny
L'ascens a Tercera Divisió ha estat per a moltes generacions d'aficionats al futbol de la ciutat la gran assignatura pendent. Som a poques hores que aquesta assignatura pendent resti superada per sempre. Però ara que tot està tan a prop també està a la vegada tan lluny. Per tot plegat aquest dissabte a les 19 hores Sant Feliu com a col·lectivitat té una prova que ha de superar de manera conjunta. Sant Feliu a les 19 hores ha se ser a Les Grases amb ganes de deixar-se la veu per un grup de joves que amb entusiasme, feina i modèstia poden portar l'històric equip de la ciutat a la fita més important en 108 anys de vida.