dissabte, 7 de setembre del 2013

El Santfeliuenc aconsegueix una victòria que caldrà guardar a la memòria

SANTFELIUENC FC 2 (JOSERRA, 19' I JOSELE, 49') - UDA GRAMANET 1 (PEDRO BILBAO, 8')
ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ OSONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TEMPS: TARDA AMB CEL COBERT. TEMPERATURA DE 19 GRAUS

Victòria importantíssima, i no és pas un tòpic, del Santfeliuenc i victòria per guardar a la memòria ja que és la primera en la nostra història de Tercera jugant com a local. Els blanc-i-blaus van saber refer-se al gol matiner de Pedro Bilbao. Un golàs de falta Joserra i una esplèndida rematada de Josele van ensenyar el camí per sumar sis punts, que en tres jornades no és poca cosa per anar fent els deures amb aplicació. Les primeres bategades com a equip de Tercera són per sentir-se orgullós i més motivat que mai per venir cada setmana a Les Grases. Aquest equip està demostrant que mereix un reconeixement oficial de tot l'esport de Sant Feliu. I a sobre i ni que sigui com a anècdota: dormim en quarta posició.
El Santfeliuenc sabia que no podia fallar. I les coses, però, no van començar gens bé quan el menut Pedro Bilbao va aprofitar una indecisió defensiva per inaugurar el marcador amb un gol molt afortunat. Tocava remuntada. El santfeliuenc va saber entomar el gol colomenc i va fer-se amb el domini del joc portant el perill de manera continuada a l'àrea colomenca. Al minut 20 un falta llançada de manera magistral per Joserra va posar les taules. Un gran gol amb sabor a història; el primer en la llarga vida del nostre futbol com a local a Tercera. El gol va descol·locar els colomencs i el Santfe va dominar de manera molt clara i còmoda. Édgar va avisar en una perfecta rematada que va fer lluir Juanmi. I dos cops de cap de Josele van fer cantar el gol abans de temps. El Santfeliuenc marxava al descans amb empat però havia merescut més i en l'ambient es respirava la convicció que a poc que s'afinés la punteria les coses es decantarien de manera favorable. 
I després de la represa, la primera genialitat de la temporada signada pel senyor Josele. Una passada a l'àrea de Jonhy la va recollir Josele que amb una rematada precisa i ajustada va ajusticiar Juanmi. Un gol molt celebrat. El Santfeliuenc va desplegar minuts de futbol bonic i intens que va desbordar una Gramanet molt limitada en la parcel·la defensiva. Només un ensurt de Santi en un globus que es va estavellar al pal va posar la por al cos. Joserra va tenir a les seves botes resoldre en una pena màxima on Juanmi la va encertar amb una manopla voladora. Cal admetre que el penal va ser força dubtós ja que al defensa Corpas la pilota li va colpejar a la cuixa. Acte seguit l'expulsió de Josele per dues grogues tornava a vestir d'incertesa Les Grases. Al minut 75 una cavalcada de Jonhy va acabar en un mà a mà que Juanmi va avortar des de terra. Santi també va demostrar la seva qualitat en un parell d'intervencions de mèrit. Amb els minuts consumint-se el Santfeliuenc podria haver eixamplat el marcador. Les forces, però, ja estaven marcant el vermell de reserva. Victòria i enorme alegria ja que el Santfe arriba als sis punts en només tres jornades. Per treure's el barret. I la festa continuarà dimecres 11 a Vilafranca (12:30 hores).
Santfeliuenc FC: Santi, Fabri, Édgar, Joserra, Pere, Tena (Dani Ortiz, 79'), Álex Bolaños (Gordillo, 70'), Éric Pacheco (Jairo, 87'), Josele, Jonhy i Maldonado.
UDA Gramenet: Juanmi, Corpas (Franco, 75'), Éric, Víctor, Pol, Edu Soler, Pedro Bilbao, Héctor, Pep (Pluvins, 67'), Matías i Kike Amador (Juanito, 63').

Gols:
0 – 1, Pedro Bilbao, 8'.
1 – 1, Joserra, 20'.
2 – 1, Josele, 49'.

Àrbitre: Sánchez Arias, la seva actuació va ser discreta. Targetes grogues als santfeliuencs Tena, Álex Bolaños, Josele i Éric Pacheco; i als visitants Éric, Víctor, Pol i Pedro Bilbao. Targeta vermella a Josele per dues grogues (73').

Quadern de notes:
- Si Álex Bolaños va passar a la història per fer el primer gol, Joserra ho farà com el primer golejador de la història a casa. Gols brodats en or de memòria.
- Josele va teure's del barret una de les seves genialitats per donar tres punts vitals.
- Édgar està demostrant que el seu fitxatge ha estat un encert: anticipació, velocitat i qualitat.
- Malgrat la tarda plujosa l'afició va respondre i Sentiment Immortal va vestir de crits i càntics la tarda futbolística santfeliuenca.
- La Gramanet va oferir coses interessants però la seva defensa de mantega va esdevenir decisiva en el desenllaç del matx.
Joserra envia connecta aquest llançament que s'ha convertit en un gol històric


Fotografia UDA Gramanet: Salvador Franco

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Edgar es un pedazo de jugador, me da la sensación de que no nos durará mucho, este jugador tiene nivel de 2B mínimo y quién sabe si algo más,,, pero mientras tanto lo disfrutaremos aquí.

Anònim ha dit...

Es un buen jugador no hay duda al igual q Josele, el gran Tena, Bolaños y para mi el mejor jugador de la plantilla Gerard. Si todos ellos siguen unidos nos vemos en la promo jjj por soñar q no quede ;)

Anònim ha dit...

Gran partido el del lateral¡¡¡ Si es verdad que se nota la ausencia de Gerard en la defensa por su saber estar en el campo¡ Estará en vilafranca¿ Para cuando dispondremos de las gradas ¿ Amunt Santfe.