divendres, 3 d’octubre del 2008

Sants-Santfeliuenc, duel d’aspirants a Magòria

El Santfeliuenc visita aquest diumenge, a les 12 hores, el camp de la UE Sants. Un duel entre històrics que busquen aquesta temporada estar en els llocs capdavanters. El Santfeliuenc FC B visita el feu de la Penya Barcelonista de Sant Vicenç. El Santfeliuenc FC juvenil, repeteix a Les Grases davant la Penya Barcelonista de Sant Vicenç, tot reeditant el duel de Tercera Regional.
El Santfeliuenc té diumenge un compromís complicat davant la UE Sants. I diem complicat per la fortalesa del rival i pels problemes en forma de baixes que arrossega l’equip de la nostra ciutat. Al darrer partit jugat a Les Grases el cervell blanc-i-blau Dani Gálvez es va lesionar, i serà baixa per diumenge a l’espera de conèixer els resultats de les proves que ofereixin un diagnòstic final sobre el període d’absència. D’altra banda, tampoc no hi serà Hinojo, que compleix el segon partit de sanció. I Alberto i Dani Texeira encara no han pogut debutar per sengles lesions i caldrà estar atents al seu procés de recuperació. Així doncs, Andrés González haurà de fer mans i mànigues amb els jugadors de què disposa i sobretot mirar de resoldre el problema crònic que és la manca de capacitat per fer gol, un llast que s’arrossega com un malson des de la temporada passada.

Imatge del Sants-Santfeliuenc de la temporada passada

La UE Sants és un dels favorits en les valoracions dels especialistes. L’equip de Barcelona que entrena Pep Marguí ha fet incorporacions interessants com Jordi Gatell (Cornellà), Xavi Pascual (Sitges), Moyano (Pubilla Casas) i el peruà Edson. Però si els blanc-i-verds tenen un jugador cridat a marcar diferències aquest és el davanter Jota. Jota és un futbolista amb experiència a Tercera Divisió i que la Preferent si li queda un xic curta per la seva qualitat. Serà, sens dubte, el focus d’atenció per a la rereguada blanc-i-blava. Els del popular barri barceloní van començar la lliga amb vacil·lacions però ara ja porten sis punts i la setmana passada van guanyar amb autoritat el Guissona a domicili per 0 a 2.
Recordeu que el Santfeliuenc FC juga aquest diumenge 5 d’octubre a les instal·lacions de Magòria. El partit començarà a les 12 hores i serà dirigit per l’àrbitre de la delegació del Bages, Antonio Montes Rodríguez, de 37 anys, assistit pels també bagencs Antonio Jiménez i Joan Ramon Rodríguez.

El Santfeliuenc FC B juga davant la Penya Barcelonista de Sant Vicenç

El Santfeliuenc FC B juga també diumenge al camp de la Penya Barcelonista de Sant Vicenç, però ho fa al Nou Municipal de Can Plana, a Cervelló. El partit comença a les 12 del matí.

El Santfeliuenc juvenil repeteix a Les Grases
Aquest dissabte, a les 17 hores, els nois d’Oliver Lima reben la Penya Barcelonista de Sant Vicencç dels Horts. Tres punts molt importants en la temporada del retorn a Primera Divisió, i que per als santfeliuencs ha de servir per assolir la permanència per tal posar els fonaments de futur en una entitat que comença a bastir un futbol base de qualitat.
Partits de la jornada
Primer equip: UE Sants-Santfeliuenc 1-3
Gols d'Ochoa (2) i Edgar.
Amateur: Penya Barcelonista Sant Vicenç-Santfeliuenc B 2-3
Gols de Javi Navarro i 2 de Pedro (1 de penal).
Juvenil: Santfeliuenc-Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts 2-3
Gols de Cristian i Carles Navarro.
Cadet: Santfeliuenc-Escola de Futbol Gavà B 4-1
Infantil: Santfeliuenc-Levante Las Planas 3-2
Gols d'Oriol, Brian i Aitor.
Benjamí: Santfeliuenc-Sant Joan Despí 3-7
Els tres gols del Santfe d'Eduardo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos a ganar y asi a empezar a dar miedo fuera de casa!!

Mucho esfuerzo y animo chavales!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Infantil (3 - 2) Levante Las Planas.

Anònim ha dit...

el infantil del santfe me a sorprendido hoy. he visto un equipo con muxo caracter cosa q el año pasado no lo vi en muchos de los jugadores de primer año que han subido. ANIMO CHICOS y gracias carce por todo lo que hiciste en un pasado por nosotros. eres el mejor

Anònim ha dit...

Cadete 4
Gava 1

Un saludo y viska el sanfe!!