dimarts, 29 de desembre del 2009

Un tomb pel 2009. Mirades d'un any en santfeliuenc

L'any 2009 serà recordat per l'ascens del Primer Equip a Primera Divisió Catalana. Un ascens històric que va arribar oficialment el matí de dilluns del 3 d'agost. Una fita que no es va celebrar com calia per la data però que posava un gloriós punt final a setmanes d'incertesa tot just quan la pretemporada era a punt de començar. La millor temporada en les darreres dècades obtenia una recompensa gran. Com no s'ha cansat de repetir el nostre president, Alberto Prieto, l'ascens no es podria haver aconseguit sense la implicació de tots els membres del Primer Equip, que van donar una lliçó de professionalitat i van saber entendre moltes coses quan més calia. Andrés González va seguir drigint l'equip a Primera Catalana i els resultats fins ara han estat més que dignes. Tothom confia que el Santfe 2010-2011 continuï a Primera Catalana. Aquest és un repte compartit.

El Santfeliuenc 2008 - 2009 va escriure les pàgines més brillants de les últimes dècades. L'ascens a Primera Catalana va ser un premi que tothom ha qualificat de merescut


Una imatge per a la història. El primer onze a Primera Catalana. Estadi Municipal de Vilafranca, 6 de setembre de 2009

El 2009 també ens deixa a la memòria el brillant ascens de l'Aleví, que va batre registres a la seva competició i que ara treballa amb il·lusió per assolir la permanència en una exigent Primera Divisió. I en la part un xic més feixuga, els descensos del Benjamí i l'Infantil. Enguany tots dos lluiten per recuperar la categoria perduda.


La segona part del 2009 ens ha portat una grata notícia: l'emergència del Juvenil. El nostre equip referent al futbol base ha fet un salt de qualitat d'envergadura i està completant una temporada admirable. A hores d'ara i després d'haver jugat 13 partits encapçala la classificació del grupI de Primera Divisió havent sumat 34 punts. Uns números extraordinaris!!! Tot és possible!!!


El 2010 pica a la porta. I nosaltres estem preparats per seguir encomanant-vos la passió pel nostre Santfe. El nou any arriba amb dues cites de luxe que no podeu deixar de banda: el Primer Equip rep el proper dimecres de Reis a Les Grases al Montcada que entrena el peculiar Jaume Creixell. Un partit cabdal per a les nostres aspiracions i en el qual us demanem tot el suport. Tant de bo els estimats Melcior, Gaspar i Baltasar siguin generosos i ens deixin els tres primers punts de l'any que ens situarien en una posició privilegiada per afrontar la segona volta amb moltes garanties d'assolir l'objectiu de la permanència. I pareu atenció també al partit que el juvenil jugarà el proper dissabte 9 de gener, a les 16 hores, a l'Estadi Municipal de Vilafranca contra la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. En joc hi serà consolidar el lideratge en un any que pot ser inoblidable.

El suport de l'afició i la conscienciació de molta gent a la ciutat són fonamentals perquè el Santfeliuenc segueixi creixent. 104 anys paguen la pena!!!

Us agraïm de tot cor el vostre seguiment i complicitat. Aquest web blog ha superat les 70.000 visites en poc més de 15 mesos. Una dada que tenim present i que ens responsabilitza. Amb el 2010 arribarà una novetat que esperem sigui del vostre gust: una nova pàgina web oficial en la qual estem treballant des de fa mesos. Una pàgina web de qualitat que comptarà amb la vostra participació activa i moltes sorpreses que anirem explicant-vos en els propers dies perquè vosaltres sereu els protagonistes.
El Santfeliuenc està preparat per al 2010. Ara cal que tota la ciutat: aficionats, institucions i empreses... també ho estiguin. Tenim per endavant un repte prou ambiciós com per no perdre l'oportunitat de seguir projectant la imatge esportiva de Sant Feliu. La Primera Catalana, com hem vist, té una repercussió prou generosa en els mitjans de comunicació. De tu depèn, de tots depèn!!!


No ens volem oblidar de Jesús Navarro, José Manuel Lora i David Lumbreras. Tots tres ens van deixar aquest any. Vagi per a les seves famílies el nostre record i solidaritat.

FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM SANTFE!!!