diumenge, 29 d’agost del 2010

El Santfeliuenc tanca la pretemporada i ja té l'objectiu posat en el debut

El Santfeliuenc va cloure els partits de preparació amb derrota per 2 a 1 contra el Vista Alegre en un partit equilibrat i amb poc ritme i que es va resoldre en el tram final. Els primers 45 minuts van ser de domini altern amb un parell d'ocasions a banda i banda. La dupla Álex Buch/Sascha va portar perill a la porteria castelldefellenca i l'ariet local Pelegrín va obligar a intervenir amb encert Albert Duran. Després de la represa Andrés González va introduir vuit canvis però la dinàmica d'equilibri no es va trencar. Al minut 78 Pelegrín va inaugurar, de penal, el marcador. Sis minuts més tard el jove Edgar va estrenar el seu compte golejador com a futbolista del Santfeliuenc en culminar una brillant jugada personal. El Vista Alegre va acabar resolent el marcador al seu favor en una acció individual d'Edu que va anar al fons de la xarxa.
Punt final a una pretemporada llarga, dura i exigent que ens deixa bones sensacions. Ara cal començar a preparar l'estrena a casa davant un rival qualificadíssim com l'Olímpic Can Fatjo, el darrer campió del grup II de Preferent. El suport de l'afició del Santfeliuenc ha de ser un element cabdal per començar la lliga amb tres punts al cabàs. I el suport actiu suposa sumar i fer-se soci. Cent cinc anys de vida compartida mereixen la pena i un petitíssim esforç. Viu-lo a Les Grases!!!

UE Vista Alegre: Nito, Quique, Alberto, Francis, Forcadell, Cuca, Sergi, Manolo López, Pelegrín, Dani i Alvar. També van jugar: Miguel, Naoufal, Carmona, Xavi, Edu i Adri.
Santfeliuenc FC: Albert Durán, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Iñaki, Diego, Álex Burch, Maldonado, Sascha, Iván Fuentes i Dani Texeira. També van jugar: Carlos, Cristian, Jacobo, Nando, Hinojo, Edgar i Javi Pozo.

Gols: 1 - 0, Pelegrín, de penal, 78'; 1 - 1, Edgar, 84'; 2 - 1, Edu, 87'.
Àrbitre: David Betrian Moreno, delegació del Baix Llobregat. No va tenir cap problema.
Incidències: Municipal de Can Vinader, assistència de 150 espectadors. Temperatura de 27 graus.

Cuca, un jugador molt estimat per l'afició santfeliuenca que aquesta temporada mirarà de pujar a Primera Divisió Catalana amb els castelldefellencs del Vista Alegre.

4 comentaris:

jesus m. ha dit...

Tengo ganas ya de que empiece la liga!! 3 meses esperando!!

Un saludo y viska el Sanfe!!

Anònim ha dit...

Creéis que el equipo que salió de inicio será el que levante el telón de la liga?

Visca el Sanfe!

Anònim ha dit...

Más allá de especular con el equipo titular para el partido inaugural lo importante es que todos nos volquemos con estos grandes futbolistas que están dando los mejores años a nuestro club en las últimas décadas.
El domingo no podemos fallar y tenemos que empezar a crear "caliu".

Anònim ha dit...

Con entradas más asequibles quizás obtengamos el caliu que decís, pero la verdad, las Grases de por sí son tan y tan frías...
Que se implique de una vez por todas el Ayuntamiento también y haga un campo en condiciones!
Forza Sanfe!