diumenge, 23 de gener del 2011

Santfe, màgic, èpic, imperial!!!!!

CE OLÍMPIC CAN FATJÓ 0 - SANTFELIUENC FC 1 (Diego, 58')
Estadi: Municipal de Can Fatjó
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 5 graus amb el cel assolellat

El Santfeliuenc va guanyar per 0 a 1 l'Olímpic Can Fatjó. Aquest titular fred i asèptic és insuficient per donar la imatge real del que es va viure a Rubí. Un Santfe mutilat i en inferioritat numèrica-David Hinojo va haver de jugar com a porter 65 minuts per expulsió d'Albert Duran i la lesió de Carlos al camp del San Cristóbal- va fer una de les demostracions de professionalitat i amor per la professió més admirables que recordem. Una veritable lliçó de resistència poètica en majúscules contra un munt d'adversitats. Diego es va encarregar de plasmar aquest esforç col·lectiu amb un golàs al minut 58. La resta: una emocionant i commovedora seqüència de bon futbol, entrega, responsabilitat i sacrifici per un club. Una lliçó magistral que va rebre un just premi. No podem sinó felicitar a tots els jugadors del Santfeliuenc per una jornada inoblidable que ens dóna tres punts en un estadi que ha tornat a ser talismà. L'afició del Santfe va acomiadar l'equip amb una ovació barrejada amb emoció.
El futbol de vegades guarda sorpreses. La crònica normal d'un Olímpic - Santfeliuenc -quan el nostre equip es va quedar sense porter al minut 28-, hauria estat la d'una clara victòria dels rubinencs, un equip que a més a més està completant una gran campanya; tanmateix el Santfe es va entossudir a no sortir derrotat del seu escenari més màgic en els darrers anys i va acabar fent una obra d'art que cal valorar.
La primera mitja hora del Santfeliuenc va ser molt esperançadora. Després d'un avís matiner dels vallesans en una ramatada que va escopir el pal, els jugadors d'Andrés González van agafar els regnes. Riquelme, el recent fitxatge procedent del Gavà, va ser un malson per a la rereguarda local. Justament al minut 7 l'exquisit Riquelme forçava un penal que Quiles va fallar. Els blanc-i-blaus van trenar jugades boniques i malgrat el munt de baixes tothom hi estava aportant coses. Al minut 25 un servei magistral en diagonal de Joserra des de 45 metres va estar a punt de ser aprofitat per Dani Sánhez, però el seu remat creuat va topar al cos del porter Buyo. Tanmateix al minut 28 la tragèdia va planar sobre el Municipal de Can Fatjó. En una de los poquíssimes accions de perill dels rubinencs, Pujante va sorprendre la rereguarda santfeliuenca per plantar-s'hi sol davant Albert Duran. El bon porter santfeliuenc no va tenir més remei que fer falta a la balconada de l'àrea, el que li valia de manera inapel·lable la targeta vermella. Com que Carlos no podia jugar per lesió Andrés González va decidir que David Hinojo es posés sota pals la resta del partit. Ja es poden imaginar el panorama i les cares de tota l'expedició blanc-i-blava. El bo de tot plegat és que el nostre equip no es va trencar i va seguir atacant i jugant amb alegria. A punt d'exhaurir-se el primer acte, una assistència d'Álex Burch va estar a punt de ser culminada pel debutant Riquelme. Hi havia alguna esperança?
A la represa res no va canviar. El Santfeliuenc se seguia fent fort i amb una sistema de contenció ben teixit per Andrés González i tres punyals en atac com Riquelme, Quiles i Álex Burch tothom va començar a albirar el miracle. Al minut 58 va arribar el primer moviment d'un absolut. Una pilota queia dins l'àrea i Quiles la va saber mantenir de manera sensacional per habilitar un xervei de luxe a Diego que va engaltar una canonada des de 20 metres que va anar al fons de la xarxa. Esclat de joia. El gol va posar molt nerviosos als locals que eren incapaços de trenar alguna jugada de perill, i quan la feien Joserra o el debutant Fran estaven a l'aguait per tallar-la de soca-rel. Al minut 74 el davanter Pujante va tenir la millor oportunitat local en una rematada dins l'àra bastant innocent que va aturar l'improviat porter-jugador Hinojo. Els minuts passaven lentament però inexorablement. Un Santfeliuenc enorme, madur i magistral va saber resistir i ho va fer tan bé que fins i tot podia haver fet el segon gol si Edgar, després d'una triángulació meravellosa entre Álex Burch, Iván Fuentes i el propi Edgar, no hagués ensopegat amb el pal. El xiulat final va defermar l'eufòria dels santfeliuencs i la incredulitat dels locals. L'afició del Santfe va acomiadar els nostres jugadors amb una merescudíssima ovació en un dels matins més freds i més emotius de la temporada. Alegria dels dies grans!

Olímpic Can Fatjó: Buyo, Rubén del Barrio, Torres (Bayarri, 56'), Mario, José Javier, Juan Elvira (Carlos Esteban, 71'), Ángel Cuello (Pau, 61'), Gago, Javi Pérez, Marçal i Pujante
Santfeliuenc FC: Albert Duran, Cristian, Fran, Joserra, Hinojo, Diego, Maldonado, Quiles (Iván Fuentes, 79'), Javi Pozo (Álex Burch, 34'), Dani Sánchez i Riquelme (Edgar, 73').

Gol: 0 - 1, Diego, 58'.
Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els locals Rubén del Barrio, Ángel Cuello i Bayarri; i als santfeliuencs Riquelme i Maldonado. Va mostrar targeta vermella un cop havia acabat el partit a Rubén del Barrio, i va expulsar al minut 28 Albert Duran.

Quadern de notes:
- Si la millor nota al mon acadèmic es premia amb matrícula d'honor, el Santfeliuenc la va superar. Una veritable lliçó per a tothom.
- Sant Feliu ha de reconèixer d'una vegada per totes que aquest equip, que aquests excel·lents professionals, mereixen un major i més decidit suport. El proper diumenge la visita de l'Olesa ha de ser l'excusa per venir a Les Grases.
- El Municipal de Can Fatjó té un aire màgic per al nostre equip. Hi va tornar a ser talismà.
- L'Olímpic Can Fatjó es va veure desbordat per les circumstàncies i mai no va arribar amb perill a la porteria d'Hinojo.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular, increible, lo vivido hoy en Rubí no tiene nombre. Grande Santfe!! Estas victorias son las que cambian dinamicas...ojo con el Santfe que tampoco estamos tan lejos de arriba. A seguir asi!!!Y gracias por hacerme disfrutar!!!

Anònim ha dit...

Gracias chicos por todo lo que habéis dado a este club glorioso en jornadas como la de hoy.

Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

Capsaicin oil can be one is excruсiatіon
from Osteoaгthritis, get a Tantric Massage and а comρlete joint Wellness addendum like Phosoplex.
Since Tantrіc Μasѕage Envy was nοt еxcluԁеd, Capital of Arіzona cartridge Tantric Masѕаge therapіsts are self-employed.
3 The most unwаshed reasons of your bаԁ posture Pine Lake is
underωay. He became іt static gеts the job
done Ρatch not organism too uncomfortable, so it's easy to drift off during the religious service.

Look at my homepage :: tantra london
My web page :: sensual massage London