dijous, 12 de juny del 2014

Tres dies de futbol: guia imprescindible per gaudir amb el millor futbol base de Catalunya

Tot enllestit a Les Grases perquè aquest divendres 13 de juny a partir de les 18:15 hores comenci a rodar la pilota. Tres dies intensos que aplegaran a Sant Feliu el bo i millor dels clubs i del futbol català de base.

El Parc Esportiu de Les Grases es converteix en el centre del futbol català
Els dos camps de futbol i el pavelló Andrei acolliran els partits de futbol i futbol sala. L’organització ha designat com a camp 1 el camp de futbol de Les Grases on es jugaran les finals i algunes eliminatòries de quarts i semifinals, i l’estadi d’atletisme com a camp 2 on es disputaran eliminatòries de quarts i semifinals. El pavelló Andrei Xepkin centralitzarà la competició de futbol sala. Podeu veure el pla organizatiu en aquest dossier de premsa preparat per la FCF. Com a ròtula entre tots dos camps i el pavelló quedarà instal·lat el Village que canalitzarà tota la informació, asssistència i atenció al públic.

Els imprescindibles
Per als aficionats santfeliuencs hi ha un plat fort  el dissabte a les 17:30 hores amb la disputa de la final femenina infantil cadet entre la Penya Recreativa Sant Feliu i el RCD Espanyol. Les noies que entrena Cristian Grajera volen demostrar a tothom que són les millors de Catalunya. Dues hores més tard Europa i Reus Deportiu disputaran una final juvenil masculina inèdita. Diumenge es concentraran les finals masculines de categoria benjamí (10:40 hores), aleví (12:15 hores), infantil entre Barça i Cornellà (17:00 hores) i cadet entre Sant Andreu i Damm (18:45 hores). El programa de finals es completa dissabte amb les finals femenines en categoria infantil aleví que enfrontarà el FC Barcelona amb el Mercantil de Sabadell (13 hores) i l’aleví prebenjamí entre RCD Espanyol i CD Sant Gabriel (16 hores). En futbol sala es disputaran vuit finals de la Copa Catalunya. Si cliqueu aquí veureu desplegat tot el calendari de competició amb les seus, dates i horaris  corresponents.

Accés al recinte
L’accés al Parc Esportiu de Les Grases es farà per les escales que separen les oficines de l’estadi d’atletisme amb el pavelló Andrei Xepkin, al carrer Mataró. No cal dir que la competició és gratuïta i de lliure accés per a tota la ciutadania que vulgui gaudir-la. Es preveu que passaran pel reciente esportiu santfeliuenc més de 6.000 persones.

Esport 3 oferirà imatges de la competició
La televisió pública de Catalunya té previst oferir imatges de la competició a través del seu canal temàtic Esport 3. Segons el programa de l’organització dissabte 14 s’hi oferiràn els partits UD Cornellà – Lleida Esportiu (benjamí, 10:40h), FC Barcelona – RCD Espanyol (aleví 11:45h) i la final femenina infantil aleví entre Barça i Mercantil (13h); i diumenge 15 les semifinals alevins (9:50h), la final benjamí (11h) i la final aleví (12:15h).