dissabte, 23 de gener del 2021

Què torni el futbol!

CF POBLA MAFUMET ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ALEJANDRO FERNÁNDEZ PÉREZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS

JORNADA 13

DIUMENGE 24 GENER

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CFPobla Mafumet, Ràdio Sant Feliu, Footters, Ràdio Marca Barcelona

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 14 GRAUS


42 dies més tard torna el futbol. El Santfeliuenc, després de l'aturada nadalenca i dels ajornaments a causa de la Covid davant l'Europa i el Vilafranca respectivament, reprèn la competició amb una de les 12 finals pendents d'aquí al final de la lliga regular i amb un objectiu clar: assolir el TOP 6. El viatge al Camp de Tarragona s'intueix com un punt d'inflexió que, a la llarga, dibuixarà tendències. I un repte: guanyar per primera vegada en aquest escenari fins ara prohibit.


Feina, molta feina té per endavant el Santfeliuenc en menys de tres mesos frenètics que decidiran el futur a Tercera Divisió. I la primera final constitueix una prova de foc ja que blanc-i-blaus i granes inicien la segona volta en plena lluita per les posicions cinc i sis, si bé els tarragonins sumen dos partits més. Andrés González espera disposar de tots els seus jugadors. La dilatada aturada ha servit per rentar la infermeria. I és que totes les peces seran decisives en un tram final no apte per a cors sensibles. 

Santfeliuenc-Europa ja té horari

Santfeliuencs i graciens recuperaran el partit ajornat el proper dimecres 27 de gener a les 19.30 hores. El Santfeliuenc rebran a Les Grases el líder amb la voluntat de donar la sorpresa i i guanyar per primer cop a casa.


CF Pobla Mafumet, recuperació amb Dani Vidal

El Pobla de Mafumet ha completat una primera volta irregular. La directiva del filial tarragoní va descidir prescindir d'Albert Company i donar la confiança Dani Vidal, un entrenador de la casa que havia destacat al juvenil del Nàstic. I amb Vidal l'equip ha reaccionat i ha passat de veure lluny el TOP 6 a apropar-s'hi. Un col·lectiu jove i amb qualitat però que li està costant adaptar-se al format de la competició.


El filial del Nàstic sospira per la sisena posició
Font imatge: cfpoblamafumet.cat