dissabte, 13 de març del 2021

I la vida segueix igual

SANTFELIUENC FC 0 ..... CP SAN CRISTÓBAL 2 (ESCAMILLA, 69' I ABDE, 94')
ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA)
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Els trens que passen. Tan a prop i tan lluny. El Santfeliuenc va desaprofitar l'enèsima ocasió d'enfilar-se al sisè lloc. Els blanc-i-blaus, amb clara vocació ofensiva, no van poder amb el fermesa dels egarencs, que al minut 69 van inaugurar el marcador. Sani i Edu Naranjo van acaronar l'empat però en l'última acció els visitants van rematar la victòria i la permanència. El Santfeliuenc haurà de seguir remant. El proper dimecres de nou a Les Grases i contra la Montañesa.

El partit més esperat. El sisè lloc com a utopia o desencant. Primera mitja hora de conservadorisme i cartes marcades. Santfeliuencs i egarencs interpretant amb aplicació el seu paper. Els blanc-i-blaus fent-se forts en la zona de contenció i els egarencs amb solidesa i cap fissura. L'arribada més clara per al Santfe en una rematada potent de David Toro (18') a l'altura del punt de penal que va obligar a treballar de valent Carles. Els visitants sovintejaven els dominis del debutant Juan Lorente sense opcions clares però amb el convenciment tatuat a la pell que arribaria la seva. Intermedi.

Represa sense alteracions. El San Cristóbal va fer un pas endavant i el Santfeliuenc va demostrar que jugar amb un equip decididament ofensiu no garanteix més accions de gol. El San Cristóbal, amb parsimònia però també amb constància, va anar modelant el partit al seu territori favorit: el dels petits detalls que resolen. I al 69' una acció per banda esquerra de l'incisiu Mario Cantí la va rematar a la xarxa Roger Escamilla amb un tret ajustat. Les Grases investit de nou en hospital de campanya de Tercera. El sancionat Andrés González va moure la banqueta a la recerca d'un capgirament utòpic. No obstant el Santfeliuenc amb la segona unitat va comparèixer amb més fluidesa a l'àrea. Al 77' a Sani li va ballar una pilota al cap que no va saber rematar entre pals, i al 81' una acció atrevida de Dani Peña per la banda dreta la va rematar amb potència Edu Naranjo en posició privilegiada. Amb el Santfe abocat a l'atac, els egarencs van clavar l'estocada de mort. Abde va resoldre un contracop que va guiar el punt final a un partit de nou ben amarg. Tocarà sumar contra la Monta. No ens quedarà una altra.

Santfeliuenc FC:
Juan Lorente, Sergi Boira, Álex Torres (Joan Rubio,81') Carlos García, Kevin Sánchez, Alfonso Castellano (Edu, 81'), David Toro (Adri Toro, 81') Sani, Guillem Naranjo (Maldonado, 77'), Romo i Jonatan Collado (Peña, 77').

CP San Cristóbal:
Carles, Gerard, Chechu (Óscar Sierra, 23') Ricki, Adrien, Mendoza (Sergi, 87'), Tom, Mario Domingo, Obspo, Mario Cantí (Juanpi, 87') i Escamilla (Abde, 93').

Gols:
0 - 1, Escamilla, 69'
0 - 2, Abde, 94'

Àrbitre:
Pedro Vozmediano. Sense complicacions. Va amonestar els santfeliuencs Jonatan Collado i Guille Naranjo; i a l'egarenc Mario Domingo.


Quadern de notes:
- De nou, decepció. El Santfeliuenc no va poder amb la revelació de la temporada.
- Patacada per a una afició que "ha vist" volar 18 punts de Les Grases en 9 partits. Així és impossible.
- Actuació digna del jove Juan Lorente que va haver de cobrir les ferides a la porteria. Una desgràcia més al cabàs.
- Un Santfeliuenc ofensiu només va sovintejar l'àrea terrassenca a les acaballes.
- El San Cristóbal segella la seva continuïtat a la categoria i ara lluitarà amb el seu veí per la tercera posició. Impressionant campanya.