divendres, 12 de març del 2021

Més que una final

SANTFELIUENC FC ..... CP SAN CRISTÓBAL

ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 20

DISSABTE 13 DE MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Facebook Santfeliuenc, santfefc.com, @SantfeliuencFC, @CPSanCristobal

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Hi ha partits que defineixen un temps. El Santfeliuenc rep el San Cristóbal amb un únic objectiu: guanyar. La victòria deixaria els blanc-i-blaus en sisena posició si Castelldefels (que també juga dissabte) i Pobla de Mafumet no guanyen. Un partit intens i apassionant que pot definir el futur immediat i davant un rival, el San Cristóbal, veritable i indiscutible revelació de la temporada més atípica.


El partit més esperat. El destí ha volgut que el Santfeliuenc es torni a reenganxar al somni del play off d'ascens. La victòria a Les Comes i les ensopegades del Pobla Mafumet i el Castelldefels van facilitar que els blanc-i-blaus recuperessin les opcions que semblaven esvaïdes unes hores abans. Andrés González ha recuperat Álex Torres, ja que el Comitè de Competició ha tret la segona targeta groga que va veure a Igualada. El recurs ha fructificat. L'entrenador de Cornellà ha mirat de conscienciar els seus futbolistes amb tres punts que poden resultar cabdals i obrir de bat a bat les portes del cel.


En directe a través de facebook i la pàgina web del Santfeliuenc

La directiva segueix fent esforços perquè l'equip estigui acompanyat i els socis i seguidors mantinguin el contacte. Abans que el públic no torni a Les Grases podreu veure aquest duel decisiu a través de Facebook i la página web.


CP San Cristóbal, el triomf indiscutible

Temporada excelsa. L'equip egarenc a sorprès tothom i ha signat una primera part de lliga regular immensa. Oliver Ballabriga ha sabut articular les peces d'un equip que combina de manera admirable convenciment, lluita, persevarança i sacrifici. Un equip potser modest però amb un patrimoni damunt el camp extraordinari que trepitjarà Sant Feliu amb l'objectiu de fer un pas decisiu per jugar la promoció d'ascens a Segona B. Un fet històric. Un exitàs descomunal.

El San Cristóbal serà un adversari molt qualificat
Font imatge: @CPSanCristobal