diumenge, 7 de març del 2021

Reneix l'esperança

 CF IGUALADA 1 (ADRI GIMENO, 76') ..... SANTFELIUENC FC 2 (GUILLE NARANJO, 44' I SERGI BOIRA, 69')

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL LES COMES

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Estètica del patiment. Esperit de resistència. Santfe, total. El Santfeliuenc es torna a enfilar al tren del Top 6 després de superar a Les Comes l'Igualada. El Santfeliuenc es va avançar abans del descans i va disposar d'opcions per golejar al segon acte però només Sergi Boira va trobar el gol. No obstant, el gol de l'Igualada, l'expulsió d'Álex Torres i les expulsions d'Andrés González i del delegat José Ramón Molina, van pintar de dramatisme el desenllaç d'un matx que es va abocar al minut 99. Sortosament el destí va ser bo i aquesta victòria permet que reneixi de bat a bat la il·lusió. El Santfe se situa a només un punt del Pobla de Mafumet i el Castelldefels. Tres finals (San Cristóbal, Montañesa i Europa) i la recerca per un històric sisè lloc que donaria el bitllet per jugar la promoció d'ascens a la nova Segona B.


Els inicis van ser tempestuosos. Jaume Duran es feia mal a la cuixa i havia d'abandonar el terreny de joc. Els fantasmes del passat. I Álex Baño s'erigia en Superman en treure un gol cantat a Luque en llançament de falta a l'escaire. Passat el primer quart d'hora, els blanc-i-blaus (amb ducat rosa i blanc a Les Comes) es van començar a espolsar la son de les orelles. David Romo i Sani van començar a tastar àrea de l'Anoia. I al minut 44 el primer quan en una sèrie de rebutjos a l'àrea i indecisions defensives, Guillem Naranjo atent va armar la cama i va enviar la pilota a la xarxa. Un gol d'aquells que saben a glòria pura en temps de necessitat peremptòria.

Inici de la represa amb ensurt. De nou Álex Baño en paper heroic va salvar un mà a mà amb Carlos Contreras. Els locals van voler cremar totes les naus en deu minuts intensos. El Santfeliuenc va saber atemperar el joc i es va fer amb el domini del mig del camp i a còpia de contracops va bombardejar l'àrea igualadina. Jonatan Collado en dues ocasions va acaronar el gol, en una ho va evitar el pal i en l'altra el porter. Els blanc-i-blaus cuinaven el gol. Un gol que va arribar amb protagonista inesperat. Sergi Boira de cop de cap decidit i avançant-se a tota la rereguarda va clavar un gran gol. Partit decidit? Som el Santfe i talment com mai ens rendim tampoc mai deixem de patir. Professió de risc. La comoditat va durar set minuts. El temps que van necessitar els locals a inaugurar el seu compte quan Adri Gimeno va aprofitar una falta a la balconada de l'àrea després d'unes mans de Kevin Sánchez. Començava l'eterna roda del temps. El Santfe, decidit a complicar-se l'existència es va quedar amb deu. Álex torres (79') veia la segona groga. El Santfeliuenc va saber gestionar bé el tram finan, però la banqueta va viure amb nervis que van costar l'expulsió d'Andrés González i el delegat. Prolongació gegantina (99'), cor desbocat però, al capdavall, victòria que ens torna a donar vida, molta vida, a manca de tres final no aptes per a gent ordenada. Tot continua ben viu.


CF Igualada:

Romans, Sergi Casals (Éric González, 85'), Benito, Eppy, Dani Ortiz, Adri Gimeno (Marcè, 85'), Genís (Sergio Álvarez, 65'), Luque, Contreras (Goran, 80'), Martí (Pedro, 80') i Arnau

Santfeliuenc FC:

Álex Baño, Sergi Boira, Jaume Duran (César, 7') (Peña, (92') Carlos García, Álex Torres, Alfonso Castellano, Kevin Sánchez, Sani (David Toro, 66'), Guillem Naranjo (Maldonado, 66'), Romo (Joan Rubio, 92')i Jonatan Collado.


Gols:

0 - 1, Guillem Naranjo, 44'

0 - 2, Sergi Boira, 69'

1 - 2, Adri Gimeno, 76'


Àrbitre:

Carrillo Vílchez. Els últims minuts els va viure permanentment atent a la banqueta del Santfeliuenc. Decisions exagerades. Va amonestar el santfeliuenc Álex Torres. Va expulsar amb doble targeta groga Álex Torres (79') i Andrés González (84'). I va expulsar amb targeta vermella directa el delegat Juan Ramón Molina.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc es torna a pujar al tren de la il·lusió. Les ensopegades de Castelldefels i Pobla de Mafumet, i la victòria a Les Comes permeten que allò que dimecres semblava esvair-se ara torna a reviscolar amb vida intensa.

- No podem fallar contra el San Cristóbal. Ara sí tots hem de remar per sumar tres punts que ens podrien obrir les portes al cel.

- El Santfeliuenc no va ser aliè a la celebració del 8 de març i va estrenar samarreta amb ducats color fúcsia i blanc.

- L'Igualada, rècord negatiu. No guanya des del 1 de novembre. Així és impossible romandre a Tercera Divisió. 




Seguim i no ens rendim mai dels mais