dijous, 1 d’abril del 2021

Final de volta

CE EUROPA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: MARC PUJOL PRAT (DELEGACIÓ OSONA)

JORNADA: 22

DIVENDRES 2 D'ABRIL

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Facebook Santfeliuenc, canal TV Santfefc.com, @SantfeliuencFC, @CEEuropa

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 15 GRAUS


Final a la primera volta en un Divendres Sant diferent. El Santfeliuenc buscarà sumar tres punts cabdals contra un rival que acabarà la fase regular com a primer classificat. Serà el primer partit amb públic des de la segona jornada. L'Europa ha editat al seu web els protocols per obtenir entrada. 


Punt final a una fase regular massa irregular. Els blanc-i-blaus miraran d'apurar les mínimes opcions per acabar el sisè i disputar la fase d'ascens a Segona B. Malauradament només una carambola permetria jugar-la, per bé que els punts sí que són molt importants per tal d'accedir a la segona fase amb 25 punts, una puntuació que aplanaria el camí de la permanència a la qual ja estan confirmats Valls, Igualada, Montañesa, Peralada, Sants, Figueres, Horta i Banyoles. Andrés González farà debutar Toni Lechuga i espera anar recuperant els futbolistes de baixa amb vistes al segon acte de la competició.


Accés per al públic

L'Europa ha editat a la seva página web la normativa vigent de cara a assistir a aquest duel de clàssics. La informació la podeu llegir aquí.


L'Europa, a sis partits de la nova Segona B

L'històric equip de Gràcia ha complert els pronòstics i començarà la fase d'ascens a Segona B en primera posició. Caldrà veure si amb 41 o més punts. El projecte que encapçala David Vilajoana ha continuat la línia de progressió que va exhibir el curs passat. Al Nou Sardenya acaricien la possibilitat de tornar a una Segona B renovada.


L'Europa 20/21 busca la nova Segona B
Font imatge: ceeuropa.cat